Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ökotermékek megfázás ellen képes leírás - Ökotermékek.tlap.hu
részletek »

Ökotermékek megfázás ellen - Ökotermékek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okotermekek.tlap.hu » Ökotermékek megfázás ellen
Keresés
Találatok száma - 5 db
Béres csepp megfázás ellen

Béres csepp megfázás ellen

A Béres csepp támogatja a szervezet ellenállóképességét, betegségek, műtétek után segíti a felépülést. Fáradékonyság, gyengeség esetén elősegíti a jó közérzet helyreállítását, segíti a szervezetünk számára szükséges nyomelemek pótlását.

C-vitamin megfázás ellen

C-vitamin megfázás ellen

Pótolja szervezetében a C vitamint, mert minden nap szüksége van rá. Töltődjön fel C-vitaminnal. Válogasson a különféle C-vitaminokból. 100%-ig természetes megoldások az egészségének megőrzése céljából.

Naturland svédcsepp

Naturland svédcsepp

Belsőleg alkalmazható étvágytalanság, puffadás, teltségérzet, bélrenyheség és egyéb, különböző okokra visszavezethető emésztési zavarok esetén, fertőző vagy más hosszantartó betegségek utáni lábadozás időszakában. Külsőleg alkalmazható bedörzsölés vagy borogatás formájában a fájdalom enyhítésére. Segédanyagként tartalmaz még íz- és színezőanyag karamellt, 96%-os etanolt és tisztított vizet.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Noni - A leghatásosabb gyümölcs

Noni - A leghatásosabb gyümölcs

Vásároljon Tahitian Noni Juice és más noni termékeket a termék hivatalos forgalmazójától. A tudomány nem rég fedezte fel, hogy a noni gyümölcsnek van egy érdekes sajátossága. Iridoidokat tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült hogy sokkal erősebb hatásuk van az emberi szervezetre mint bármely más a természetben előforduló alkotóelemnek.

Ökotermékek Svédországból - Svédcsepp

Ökotermékek Svédországból - Svédcsepp

Találtam egy remek módszert az orrdugulás megszüntetésére! Egyszerű és természetes! Egy tipp - három megoldás a jobb közérzetért. Próbáld ki te is! A svédcsepp segít a probléma megoldásában. Enyhíti a megfázás tüneteit, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Tuti menü