Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ökotermékek gyártói képes leírás - Ökotermékek.tlap.hu
részletek »

Ökotermékek gyártói - Ökotermékek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okotermekek.tlap.hu » Ökotermékek gyártói
Keresés
Találatok száma - 10 db
Adalex ökotermékek

Adalex ökotermékek

Cégünk 1997-es megalakulása óta cseh szépség- és egészségipari termékek magyarországi forgalmazásával, promóciójával foglalkozik. Két fő területünk a szépség és az egészség. A szépség vonalon a több mint kétszáz éves hagyománnyal rendelkező cseh bizsukészítés termékeit hozzuk be Magyarországra és saját modelljeinket is ott gyártatjuk. A kész divat-ékszerek mellett, ékszer-gombokat, tartozékokat, alkatrészeket és kellékeket is importálunk a magyar készítők számára. Az egészség vonalon a magas színvonalú cseh ipar termékeit importáljuk. Ezek étrend-kiegészítők, gyógyteák és gyógy-kozmetikumok az egészség megőrzésére, a civilizációs ártalmak leküzdésére, a betegségek kialakulásának megelőzésére. Eddigi tevékenységünk során örömmel tapasztaltuk, hogy az értő és igényes magyar fogyasztók körében nagy megbecsülésnek örvendenek és keresettek a cseh termékek.

Amway ökotermékek

Amway ökotermékek

Amway üzleti lehetőség és Amway webáruház Magyarországon. Magas minőségű Nutrilite vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, Artistry bőrápolók és színes kozmetikumok, mosószerek és tisztítószerek csak egy kattintásra. Használja a minőséget otthonában.

Arnica Kft.

Arnica Kft.

Az Arnica Kft fő tevékenysége étrend-kiegészítő termékek fejlesztése és gyártása. Speciális tabletták, filmbevonatos tabletták, kemény zselatin kapszulák gyártása és csomagolása fiolás és bliszteres kiszerelésben egyaránt. Vállalkozásunk és jogelődje 1991 óta működik. Tevékenységünket termékfejlesztéssel, technológiai, minőségbiztosítási tanácsadással kezdtük. Ezt követően tevékenységünket kibővítve étrend-kiegészítő termékek gyártásába fogtunk. Gyártó kapacitásunkat bővítve 2009-ben új, modern gyártó üzemünkbe költöztünk. Célunk az, hogy a gyógyszeriparban szerzett tapasztalataink felhasználásával minőségi termékekkel lássuk el partnereinket az étrend-kiegészítő termékek piacán. Termékfejlesztő laboratóriumunk és termelő üzemünk Budapesten működik. Termékeinket a legszigorúbb minőségi standardok alapján állítjuk elő a gyártás egész folyamatában.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Energy termékek - Ökotermékek Csehországból

Energy termékek - Ökotermékek Csehországból

Olyan, kizárólag cseh alapítók által létrehozott, nemzetközi tevékenységű cégről van szó, amely hatékonyan kötötte össze saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze. A cég alapkínálata a Pentagram koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony Regeneráció a pentagramban módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.

Naturland - az ökotermékek földje

Naturland - az ökotermékek földje

A mintegy 12.000 m2-es modern gyártó- és nagykereskedelmi bázisunkon készülnek a népgyógyászat évszázados tapasztalatait és a legmodernebb kutatások eredményeit felhasználó gyógyhatású készítmények, valamint az ún. galenusi gyógyszerek. Az öt gyógyszerforma (tabletta, kúp, kenőcs, folyadék, aszeptikus oldat) gyártására alkalmas gyógyszergyártó üzem kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik teaüzemünk, ahol kizárólag a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.

Naturvarázstea

Naturvarázstea

A teakeverék népgyógyászati tapasztalatokon alapuló és irodalmi adatokkal igazolt hatású, ellenőrzött gyógynövényekből áll. Alkalmazási javaslat: A tea fogyasztása elhízásra hajlamos egyéneknek ajánlott. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagok eltávolítására. Segíti az emésztőrendszer kiürülését, megakadályozza a székrekedés kialakulását. A gyomor-bélrendszer komfortját elősegíti. A termékek fogyasztását nem javasoljuk 10 éven aluli gyermekeknek, terhes anyáknak egyéb súlyos betegségben szenvedőknek.

Ökotermékek Svájcból - Just

Ökotermékek Svájcból - Just

Miért Just és Nahrin termékeit válasszuk egészségünk, szépségünk megőrzése, s bizonyos betegségek alternatív kezelési módjaként? Hiszen annyiféle termék kapható. Nehéz eligazodni, mi az igazán jó, s mi - nem. A választásban a legfontosabb szempontok egyike - a tapasztalat, a hitelesség! Semmi értelme pénzt fektetni olyan termékekbe, amelyek hatástalanok, sőt - talán ártalmasak egészségünkre és szépségünkre. A Just és Nahrin termékcsalád magas minőségi színvonalát a Basel-i kutatóintézetben bevizsgált minőségi garancia hitelesíti.

Ökotermékek Svájcból - Nahrin

Ökotermékek Svájcból - Nahrin

Svájcban gyártott, garantáltan minőségi, mellékhatás mentes termékeket kínálunk. A cég csaknem 80 éves múltra tekinthet vissza, több mint harminc országban van jelen. A Just és Nahrin termékek alapanyagai gyógynövények, illetve gyógynövény-koncentrátumok, természetes anyagok, bio körülmények között termesztett növények. A termékek között a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbbet, külső és belső használatra.

Pharmaforte

Pharmaforte

A Pharmaforte Kft. magyar családi vállalkozás, újgenerációs egészségmegőrző étrend-kiegészítők, gyógytermékek saját kutatásokon alapuló fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Termékei gyümölcsök, ételnövények és gyógynövények kivonatai, a természet erejével a test egészségét szolgálják. Hazai gyártás + szigorú minőségellenőrzés + megbízhatóság = Pharmaforte.

Hirdetés
Vitamin kosár

Vitamin kosár

Protexin probiotikus termékcsalád. Minőségi probiotikumok a VitaminKosár Kft.-től. A legnagyobb probiotikus termékválaszték, mely életkor, alkalmazási terület szerint specializált. A VitaminKosár természetes alapanyagokból készült étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek importjával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységünk során szorosan együttműködünk kutatóintézetekkel, orvosokkal, tudományos tanácsadókkal, hogy az általunk forgalmazott termékek közé csak olyanok kerülhessenek, melyek hatásossága tudományosan bizonyított és a gyakorlat által igazolt. Hisszük, hogy az ilyen készítményeknek el kell foglalniuk az őket megillető helyet a magyar piacon, követve a fejlett országokban megfigyelhető trendeket.

Tuti menü