Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ökotermékek allergiás panaszokra képes leírás - Ökotermékek.tlap.hu
részletek »

Ökotermékek allergiás panaszokra - Ökotermékek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okotermekek.tlap.hu » Ökotermékek allergiás panaszokra
Keresés
Találatok száma - 6 db
Biola

Biola

Tanúsított biokozmetikumokat minden bőrtípus ápolására gyártunk. Költséghatékony a termékeink alkalmazása: összetett bioaktív hatóanyagcsoportok biztosítják a sikeresen szépítő bőrápolást. 12 hónap szavatossági időt biztosítunk szintetikus molekulaszerkezetű konzerválószerek használata nélkül.

MSM krém

MSM krém

Az msm-nek komoly szerepe van a különböző allergiás reakciók kezelésében. Az msm hatékony olyan allergiával szemben, amely belélegezéssel, étellel, bőrünkkel való kapcsolattal alakul ki. Ha nem táplálkozunk megfelelően szervezetünk msm hiányban szenved, és elindulnak az allergiás folyamatok.

Óbudai Kristálysó Barlang

Óbudai Kristálysó Barlang

Allergia, asztma, megfázás, arcüreggyulladás, torokfájás - életünk során mindannyian találkozunk velük, sokan sajnos rendszeresen. Ilyenkor igyekszünk mielőbb enyhíteni majd megszüntetni a kellemetlen tüneteket. Ma már számtalan gyógyszer és módszer lehet a segítségünkre ebben. A sóterápia nagyon hatékony módszer a megfázás ellen. Tartós használata pedig jótékonyan erősíti az immunrendszert, regenerálja az akut gyulladások miatt tönkrement nyálkahártyát, ezáltal képessé teszi a szervezetet a védekezésre.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Orrdugulástól szenved napok óta? rcornet.hu!

Orrdugulástól szenved napok óta? rcornet.hu!

Makacs köhögés gyötri már napok, hetek óta? Száraz, vagy hurutos? Az orrdugulás is bosszantja egész héten? Az RC Cornet eszközei megoldást jelentenek problémáira! Segít mind az alsó légúti, mind a felső légúti problémák kezelésében. Orr- és szájkürtjeink szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz minősítésű készülékek, melyek segítenek megszüntetni a középfül- vagy arcüreggyulladás tüneteit. Szájkürtünk enyhíti az állandósult kínzó köhögést, míg a orrkürtünk megoldja az eldugult orr problémáját. További információkért keressen minket bátran!

Ökotermékek allergiás panaszokra

Ökotermékek allergiás panaszokra

Az ökotermékek megerősítik az immunrendszert és ezzel csökkentik az allergiás megbetegedések kialakulásának esélyét. A légzésjavító spray tisztítja a levegőt, könnyíti a légzést. Jótékony hatásuk mellett semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, nem károsítják a szervezetet.

Zöldbolt

Zöldbolt

Örülünk, hogy ránk találtál! :) Egy pár mondatban szeretnénk bemutatkozni, hogy jobban megismerhess bennünket és küldetésünket. Vállalkozásunkat azért indítottuk el 2007-ben, hogy környezetbarát termékeket kutassunk fel, s tegyünk elérhetővé mindannyiunk számára. Mindent egy helyen. Célunk, hogy a hétköznapi élet majd' minden területén valódi, környezetbarát alternatívát kínáljunk. Hiszünk benne, hogy a környezetvédelem korunk legnagyobb kihívása, amelyre sok kis apró megoldást kell találnunk. Ebben szeretnénk segíteni Neked.

Tuti menü